Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter   Facebook
Nieuwsbrief maart 2017

 

Beste bestuurder,

Wellicht heb je deze verenigingsnieuwsbrief nog nooit eerder gezien....dat kan kloppen!
Wij stuurden deze brief altijd alleen naar het secretariaatsadres. Vanaf vandaag gaat deze (maandelijkse) nieuwsbrief dus naar alle bestuurders van onze verenigingen.

Wij wensen je veel leesplezier!
Het team van de NTFU

 
Sterrensysteem wijzigt
Het sterrensysteem verandert in 2017 naar een beoordelingssysteem met modernere eisen. Voldoet jouw tocht aan het NTFU keurmerk?
Lees meer
Gratis introduceverzekering
Het wielerseizoen is weer begonnen, vele clubritten en toertochten staan voor de deur! Wellicht melden zich bij jouw club nieuwe leden aan. Hiervoor biedt de NTFU de introduceverzekering, waarbij een nieuw lid een maand lang gedekt is voor schade aan de fiets. Deze introduceverzekering kun je voor (potentiële) nieuwe leden gratis afsluiten!
Lees meer
Scan&Go met Paypal
Scan&Go neemt zowel de deelnemer als de organisatie van een tocht veel werk uit handen. Vanaf 1 april 2017 is Paypal toegevoegd aan de betaalmogelijkheden. Hiermee is het ook voor onze Zuider- en Oosterburen mogelijk om vooraf te betalen.
Lees meer
Regio-overleggen
Wil jij kennisdelen, meepraten over gemeenschappelijke belangen en ben je benieuwd wat jouw collega-bestuurders bezig houdt? Kom dan naar de regio-overleggen! Weten wanneer het overleg in jouw regio is? Klik dan op 'Lees meer'.
Lees meer
Doe je voordeel bij de Holland Classic
Op 6 en 7 mei organiseert de NTFU de Holland Classic. Enerzijds organiseren we dit event om een beter inzicht te krijgen in de uitdagingen waar onze clubs voor staan, anderzijds biedt het de mogelijkheid om oplossingen voor die problemen te testen in de praktijk. Je profiteert als club dus van de kennis en ervaring die wij opdoen. Neem een kijkje in de keuken en geniet van een dag fietsen. 
Lees meer
Jouw route op fietssport.nl
Regelmatig lichten we op Fietssport.nl routes en toertochten van onze verenigingen uit. Dit om fietsers een mooie tocht voor te schotelen en om het aanbod van de verenigingen beter onder de aandacht te krijgen. Nu het klassiekerseizoen in volle gang is met aankomende weekenden o.a. de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix, zijn we op zoek naar ‘mooie’ kasseienroutes. Help jij ons?
Lees meer
Andalusië fietsreizen
Advertorial
Een geheel verzorgde topweek voor jullie fietsvereniging of vriendengroep? Alles wordt perfect geregeld door Andalusië fietsreizen. Transfer, hotel, diners, fietsen, routes en gidsen. Alles inclusief. Maatwerk? Laat het weten en Andalusië fietsreizen kijkt naar de mogelijkheden. 
Lees meer
Agenda
2 april 2017 | Papendal, Arnhem
Wieleracademie Kaderdag
Een dag vol clinics en workshops voor het technisch kader van jouw vereniging.
Lees meer
 
6 en 7 mei 2017 | Papendal, Arnhem
Holland Classic
Na de zeer geslaagde primeur in september 2016, trekken we ditmaal in het voorjaar alles uit de kast om je te trakteren op een compleet wielerevent. 
Lees meer
 
 
Contact
www.ntfu.nl
info@ntfu.nl
Tel. 0318 - 58 13 00
Redactie
Martine van de Veen
Service
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Afmelden
Disclaimer