Download de gratis AVG-Tool, win kaarten voor Bike Motion met je club en daag je clubgenoten uit voor een MTB-Tijdrit of ToerCup 2.0! Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter   Facebook
Nieuwsbrief februari 2018
 
Beste Peter

Alweer een nieuwsbrief zul je misschien denken? Ja! Na de verlate nieuwsbrief van januari en de Special over AVG sturen we je vanaf nu weer halverwege elke maand een nieuwsbrief met altijd zinnig nieuws dat je kan helpen bij het besturen van en werken aan je club.

Groet Esther

 
Oproep: Take care of your trails

IMBA Europe organiseert in het weekend van 7 en 8 april het ‘take care of your trails’ weekend. Een groot gecoördineerd onderhoudsevent om aandacht voor vrijwilligerswerk op MTB-routes te vragen.

Lees meer
Zet jouw club op de kaart en win!
Wil jij samen met je clubgenoten naar Bike MOTION? Zet jouw club dan (letterlijk) op de kaart op Fietssport.nl en win 10 gratis kaarten voor de grootste fietsbeurs van de Benelux van 2-4 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.
Lees meer
Download de gratis AVG-Tool

Vanaf 25 mei moet elke vereniging voldoen aan de nieuwe AVG-richtlijnen. Download nu de gratis Tool die je door alle te nemen stappen leidt.

Lees meer
Kom naar de Avond van het Wielerbestuur
Ben je bestuurder bij jouw wielerclub en heb je zin in een leerzame avond waar kennisdeling centraal staat? Kom dan naar de Avond van het Wielerbestuur in Eindhoven, Klarenbeek, Assen of Zoetermeer!
Lees meer
Uitdaging voor clubs: Tijdrit en ToerCup 2.0

Op de Holland Classic kun je met je clubgenoten meedoen aan 2 leuke uitdagingen; een MTB Tijdrit of de ToerCup 2.0; een vernieuwde variant van het vroegere NK Toerfietsen.

Lees meer
Verenigingsmonitor: de feiten
Eind 2017 deed NTFU onderzoek onder haar verenigingen. In de verenigingsmonitor gaven clubs aan wat de speerpunten voor het komende jaar zijn en waar zij ondersteuning verlangen. We delen de belangrijkste feiten.
Lees meer
 
Contact
www.ntfu.nl
info@ntfu.nl
Tel. 0318 - 58 13 00
Redactie
Esther van der Heijden
Service
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Afmelden
Disclaimer