Juridische hulp van DAS | Inspiratie op de Avond van het Wielerbestuur | Start2Bike bij jouw club? Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter   Facebook
Verenigingsnieuws 2 februari 2018
 
Beste Peter

In deze nieuwsbrief vind je weer veel informatie en inspiratie om het nieuwe jaar goed te beginnen. Wat je nog niet leest is een bericht over de nieuwe privacywetgeving AVG. Daarover sturen we je binnenkort een aparte nieuwsbrief, met alle relevante informatie, zodat die zeker niet aan je aandacht ontsnapt.

Tot snel,

Esther

 
Gratis juridisch advies voor jouw club
De NTFU start per direct een samenwerking met DAS Legal Services. Aangesloten verenigingen kunnen gratis gebruik maken van de Juridische Adviesdesk voor de Sport van DAS.
Lees meer
Kom naar de Avond van het Wielerbestuur!
Ben je bestuurder bij jouw wielerclub en heb je zin in een leerzame avond waar kennisdeling centraal staat? Kom dan naar de Avond van het Wielerbestuur in Eindhoven, Klarenbeek, Assen of Zoetermeer!
Lees meer
Promoot gratis jouw tocht op Bike Motion Benelux
Van 2-4 maart kun jij jouw toertocht promoten bij de 30.000 bezoekers aan de beurs. De grootste fietsbeurs heeft dit jaar een speciaal toertochtenplein ingericht waar organisatoren laten zien waarom hun tocht de moeite waard is.
Lees meer
Inloggen NTFU.nl wijzigt: check je clubgegevens!
Komend voorjaar wordt ntfu.nl volledig vernieuwd. De website wordt responsive, krijgt een nieuwe menustructuur én vanaf dan stappen we af van de verenigingsinlog. Ieder lid krijgt een persoonlijke inlog en daarvoor is het belangrijk dat de verschillende rollen goed in onze administratie staan
Lees meer
Afgevaardigden gezocht!
Ben jij een actieve fietser en wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de
wielersport in jouw regio? En vind jij het bovendien interessant om bij lokale en
regionale overheden de belangen van fietsersen verenigingente behartigen?
Dan is de functie van regio-afgevaardigde iets voor jou!
Lees meer
Op zoek naar nieuwe leden? Word Start2Bike locatie!
In het eerste weekend van april start een nieuwe serie Start2Bike. Bij verschillende startlocaties in heel Nederland worden beginnende mountainbikers en wielrenners geholpen met het aanleren van de basistechnieken. Veel fietsers gaan na deze 4 trainingen door met fietsen en sluiten zich zelfs aan bij een vereniging. Dit biedt perspectieven voor jouw organisatie!
Lees meer
Met korting en op de fiets naar Bike Motion Benelux

Combineer je beursbezoek met de openingsrit van je cluppie. Bike MOTION regelt een bewaakte indoor fietsenstalling en kleedruimtes en douches. Daarnaast is er een servicestraat ingericht waar je jouw fiets een APK-keuring krijgt. Weet je meteen of jouw fiets in goede conditie is. En natuurlijk ga je via de NTFU met korting naar de beurs!

Lees meer
 
Contact
www.ntfu.nl
info@ntfu.nl
Tel. 0318 - 58 13 00
Redactie
Esther van der Heijden
Service
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Afmelden
Disclaimer