Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter   Facebook
Nieuwsbrief december 2017
 
Beste bestuurder of vrijwilliger,

Namens alle medewerkers en bestuursleden van de NTFU wens ik je mooie kerstdagen, een knallende jaarwisseling en vooral een prachtig 2018 waarin we met zijn allen werken aan, maar vooral ook kunnen genieten van onze mooie sport!

Op de valreep wil ik je onderstaand nieuws nog even aan je meegeven. Tot in 2018!

Esther

 
Gezocht: Voorzitter reglementencommissie
De NTFU is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die voorzitter wil zijn van de reglementencommissie. De commissie houdt zich o.a. bezig met verenigingsrecht, statuten, huishoudelijk reglement en cluster- en regioreglementen.

Wij zijn op zoek naar iemand met een HBO/WO opleiding rechten met kennis van bestuurs- en verenigingsrecht. Ook studenten mogen reageren.
Lees meer
Jouw tocht op Bike Motion Benelux?

Wil jij de tocht(en) van je vereniging dit jaar promoten op de Bike Motion Benelux? Dat kan dit jaar op het toertochtenplein dat daar speciaal voor wordt ingericht.

En omdat we onze verenigingen graag steunen, krijg je via de NTFU € 100,- korting. Voor € 395,- excl BTW heb je een kant en klare stand om 3 dagen lang deelnemers te werven voor jouw tocht.

Lees meer
Niet vergeten: Geef op tijd je opzeggingen door
Zijn er bij jouw club leden die hun lidmaatschap hebben opgezegd? Dan kun je dit tot 31 januari 2018 bij ons doorgeven via de online ledenlijst op intranet.

Na 31 januari maken we de nieuwe ledenlijst en de factuur voor je op. Het is dan niet meer mogelijk om leden kosteloos af te melden.  De incasso vindt plaats in april 2018.
Inspiratie voor bestuurders
De Fietsmaatjes van toerclub Boxmeer volgden via de NTFU het gratis ondersteuningstraject Besturen met een Visie. "Onze eyeopener dankzij de cursus was dat we als bestuur niet alles in eigen hand hoeven te houden." Lees hier wat het ze nog meer heeft opgeleverd.

Wil je meer weten of zelf ook deze workshop Besturen met een Visie volgen, lees dan meer op de site van de NTFU.
Lees meer
We zijn er even niet...
Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn de NTFU medewerkers even met andere dingen bezig. Je kan ons natuurlijk altijd mailen, maar bellen gaat even niet.

Op woensdag 3 januari zijn we telefonisch weer bereikbaar en beantwoorden we je mail zo spoedig mogelijk.

Tot in 2018!​
Agenda
5 en 6 mei 2018 | Papendal, Arnhem
Holland Classic Wielerevent
In 2018 organiseert de NTFU weer een mooi fietsevent in de omgeving van Papendal, Arnhem. Op zaterdag kun je meedoen aan Special Events, op zondag bieden we je 3 race- en 3 MTB-lussen om naar hartelust te combineren.
Lees meer
 
 
Contact
www.ntfu.nl
info@ntfu.nl
Tel. 0318 - 58 13 00
Redactie
Esther van der Heijden
Service
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Afmelden
Disclaimer