Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter   Facebook
Nieuwsbrief november 2017
 
Beste clubbestuurder of -vrijwilliger,
Het einde van het jaar komt in zicht, een mooi moment om terug te blikken maar vooral vooruit te kijken. Een nieuwe tochtenkalender staat in de steigers en op het bureau werken we onder andere hard aan een campagne om de mentaliteit op het fietspad te verbeteren, een eenvoudiger systeem voor het aanvragen van vergunningen en een vernieuwde site voor de NTFU, speciaal voor clubs en stichtingen.
 
Zet sport op de gemeentelijke politieke agenda
Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen (GR2018). Dat lijkt nog ver weg maar politieke partijen schrijven nú al hun verkiezingsprogramma’s. Dé gelegenheid om sport een mooie plek te geven in de verkiezingsprogramma’s. Jij kan als sportclub de lokale politiek inspireren met de kracht van sport.
Lees meer
Jouw tijdrit of wedstrijdje in de kalender?
Het was tot op heden nog niet mogelijk om in de kalender een tijdrit of andere wedstrijdvorm op te geven. We willen ludieke of funklassewedstrijdjes wel de aandacht geven die ze verdienen door ze apart te vermelden in de kalender.

Geef jouw wedstrijdje door via mail aan Michelle Vaessen via mvaessen@ntfu.nl, dan geven we jouw event een plekje in de papieren kalender.
Nieuwe privacyverplichtingen voor alle verenigingen
In mei 2018 moeten alle verenigingen voldoen aan nieuwe privacyregels (AVG). Wie dat niet doet, kan hoge boetes krijgen. De wet eist een inspanningsverplichting: Je moet kunnen aantonen dat je er alles aan hebt gedaan om de privacy te waarborgen.

Om clubs te helpen, wordt een 15-stappenplan ontwikkeld. Wie alle stappen doorloopt en de instructies opvolgt, ontvangt een verklaring ‘AVG-proof’. Begin februari is het stappenplan klaar en hoor je meer. 
Regeling ledenpassen 2018 en 2019

In 2018 ontvangen alle nieuwe verenigingsleden nog automatisch een ledenpas van de NTFU. Leden die hun pas kwijt zijn of waarvan de pas beschadigd is, kunnen een nieuwe pas aanvragen.

Vanaf 2019 ontvangt niemand meer automatisch een pas en zijn ledenpassen alleen nog verkrijgbaar op aanvraag en tegen betaling van € 5,00

Adverteren loont!
Maar liefst 80% van de lezers kiest een toertocht uit de kalender op basis van de advertentie. Adverteren loont dus! Wil je een advertentie plaatsen in de papieren NTFU kalender 2018, dan kun je deze tot 1 december 2017 aanleveren bij onze vormgever John de Vries, vriedesign@xs4all.nl.

Mocht je de deadline niet halen, mail dan om ruimte te reserveren. Op intranet vind je informatie over prijzen, formaten e.d.
Agenda
27 november 2017 | Tilburg
Open Avond Wieleracademie
Ben jij altijd degene die startende fietsers op sleeptouw neemt en lijkt het je leuk om trainingen te verzorgen? Kom dan naar één van de Open Avonden van de Wieleracademie.
Lees meer
 
29 november 2017 | Amersfoort
Open Avond Wieleracademie
Ben jij altijd degene die startende fietsers op sleeptouw neemt en lijkt het je leuk om trainingen te verzorgen? Kom dan naar één van de Open Avonden van de Wieleracademie.
Lees meer
 
5 en 6 mei 2018 | Papendal, Arnhem
Holland Classic Wielerevent
In 2018 organiseert de NTFU weer een mooi fietsevent in de omgeving van Papendal, Arnhem. Op zaterdag kun je meedoen aan Special Events, op zondag bieden we je 3 race- en 3 MTB-lussen om naar hartelust te combineren.
Lees meer
 
 
Contact
www.ntfu.nl
info@ntfu.nl
Tel. 0318 - 58 13 00
Redactie
Esther van der Heijden
Service
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Afmelden
Disclaimer