Wijzigingen in NTFU-administratie | Nieuwe versie Scan & Go Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter   Facebook
Nieuwsbrief juli 2017
Administratie NTFU verbeterd 1:
e-mailadressen
Het administratiesyteem van de NTFU heeft een update gehad en is op een aantal punten verbeterd. Zo kun je binnenkort de facturen direct naar het mailadres van de penningmeester laten sturen en berichten over de ledenadministratie naar de ledenadministrateur. Wil je hier gebruik van maken? Geef dan via intranet de mailadressen door. Liever niet? Dan hoef je niets te doen - we blijven dan gewoon het mailadres van de vereniging gebruiken.
Mailadressen updaten
Administratie NTFU verbeterd 2:
opgeven leden
Bij het opgeven van nieuwe leden hoef je voortaan niet meer aan te geven welk type lidmaatschap iemand heeft (hoofdlid, gezinslid of m-lid). Meld je iemand aan die al rechtstreeks lid is van de NTFU? Dan wordt dit lidmaatschap per 1 januari automatisch omgezet naar een lidmaatschap bij jullie club.
Meer info
Nieuwe versie Scan & Go beschikbaar
Er staat weer een nieuwe versie van het Scan & Go-programma voor je klaar. We hebben 5 zaken aangepast en toegevoegd, zo is een real-time verbinding nu mogelijk, kan er met Paypal betaald worden en is de deelnameprijs te wijzigen.
Ontdek alle wijzigingen
AH Sportactie
Kan jouw club wel een aantal nieuwe leden gebruiken? Of wil je een nieuwe doelgroep aan je vereniging binden? Meld jouw club dan aan voor de AH Sportactie! Bij de Albert Heijn kun je voor zegeltjes sparen, waarmee klanten bij jouw club vervolgens vijf gratis trainingen kunnen volgen. Een mooie promotie voor jouw vereniging!
Lees meer
Eerste trailawards uitgereikt
Honderden vrijwilligers steken wekelijks veel tijd en energie in het onderhouden van mooie trails - iets waarvoor je best eens in het zonnetje gezet mag worden! Daarom hebben we i.s.m. Natuurmonumenten, MTBroutes.nl en Cube dit jaar de eerste DMT (Dutch MTB Trail) Awards uitgereikt.
Bekijk de winnaars
Besturen met een Visie
Wil jij als bestuur stoppen met brandjes blussen en af van Zo doen we het toch altijd?  Volg dan dit najaar het (gratis) traject Besturen met een Visie in Veenendaal, Assen, Alphen aan den Rijn of Den Bosch!
Lees meer
 
Contact
www.ntfu.nl
info@ntfu.nl
Tel. 0318 - 58 13 00
Redactie
Madelon Schepers
Service
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Afmelden
Disclaimer