Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter   Facebook
Nieuwsbrief juli 2017
 
De zomer staat voor de deur
Nog even en dan beginnen de schoolvakanties. Waarschijnlijk betekent dit voor jou als verenigingsbestuurder dat de activiteiten ook even op een laag pitje komen te staan. Voor die tijd geven wij je graag nog wat informatie, inspiratie en tips mee. 

We wensen je een mooie zomer!

Het team van de NTFU
 
Een journalist aan de lijn... en nu??
Soms krijg je als vereniging te maken met de pers. In het gunstige geval gaat het over de populariteit van de fietssport in jullie regio. In een ander geval gaat het over recente ongevallen waarbij wielrenners of mountainbikers betrokken zijn. Wij geven je wat tips hoe je hiermee om kunt gaan!
Lees meer
Besturen met een Visie start in het najaar
Wil jij als bestuur stoppen met brandjes blussen en af van de 'Zo doen we het toch altijd?'-koers? Volg dan het gratis traject Besturen met een Visie en ga effectief en doelgericht aan de slag met onderwerpen als onvoldoende vrijwilligers, gebrek aan structuur, vergrijzing of terugloop in ledental. Leuk als je erbij bent!
Lees meer
Verbetering NTFU-administratie
We veranderen onze administratie en dat betekent dat er voor jou ook een aantal dingen verbeteren. Op dit moment werken we aan de laatste technische zaken, in juli ontvang je meer informatie over de vergemakkeling van het systeem. Hou je mailbox dus in de gaten!
Denk je met ons mee? 
Steeds vaker is er de vraag of wij verenigingen kunnen helpen aan een goed automatiseringssysteem. Daarom willen wij met jou in gesprek. Ons doel is om te leren van de huidige organisatie van onze verenigingen en gezamenlijk te kijken welke processen eenvoudiger gemaakt kunnen worden. Denk jij mee?
Lees meer
Vrouwen in Peleton
WTC Culemborg gaf ons een mooi voorbeeld hoe zij vrouwen kennis laten maken met hun vereniging. VIP (Vrouwen in Peleton) is een inspirerend voorbeeld waar jouw vereniging wellicht ook iets aan heeft! 
Lees meer
Opleiding vertrouwens
contactpersoon
Wanneer één van jouw leden te maken krijgt met ongewenst gedrag, is het een probleem als ze daarvoor niet terecht kunnen bij iemand van de vereniging. Hierdoor zien slachtoffers er vaak vanaf een klacht in te dienen. Juist hierdoor heeft al een groot aantal verenigingen een vertrouwenscontactpersoon. Hebben jullie er al één? 
Lees meer
 
Contact
www.ntfu.nl
info@ntfu.nl
Tel. 0318 - 58 13 00
Redactie
Martine van de Veen
Service
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Afmelden
Disclaimer