Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter   Facebook
Nieuwsbrief juni 2017

4 tips voor een goede fietsenstalling
Organiseer je binnenkort een tocht? Sinds dit jaar zijn alle fietsen in jouw fietsenstalling verzekerd voor diefstal, een mooie service voor jouw deelnemers! Lees hier hoe je een fietsenstalling kunt faciliteren en aan welke voorwaarden deze moet voldoen. We wensen je alvast veel succes!
Lees meer
Onderzoek seksuele intimidatie in de sport
Enige weken geleden heeft NOC*NSF aangekondigd een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar seksuele intimidatie en misbruik in de sport. De NTFU vindt het van groot belang dat seksuele intimidatie in de sport constructief aangepakt wordt en werkt dan ook mee aan het onderzoek. Dit kan echter niet zonder de hulp van onze verenigingen.  
Lees meer
PAAAALTJEEEE!!!
Nieuwe leden binnen je club, als het goed is kom je ze regelmatig tegen. Maar hoe ervaart een nieuw lid het om voor het eerst mee te fietsen met een club en kennis te maken met een hechte groep die ook nog eens precies weet hoe het fietsen in een groep werkt? ‘De Nieuwe’ van NTFU-vereniging Avanti geeft in deze column een confronterend inkijkje.
Lees meer
AH Sportactie
Is jouw club op zoek naar meer leden? Of willen jullie juist een andere doelgroep aan je binden? Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden slaan de handen in één en starten in september met de AH Sportactie. Wil jouw vereniging meedoen? Lees dan snel verder en geef je op!
Lees meer
Open avond Wieleracademie
Vind jij het belangrijk dat er binnen jouw vereniging voldoende opgeleid technisch kader is? En zijn er binnen jouw vereniging fanatieke fietsers die meer met hun sport willen doen? Wijs ze dan op de open avonden van de Wieleracademie. Op deze avond leggen we graag uit wat de mogelijkheden van een opleiding zijn. 
Lees meer
Sport.nl/voorclubs
Sport.nl/voorclubs is het platform waar jij als bestuurder actueel nieuws, goede voorbeelden en achtergrondinformatie over sportgenerieke thema’s vindt die je helpen bij het besturen van jouw vereniging. Natuurlijk kun je ook altijd bij de NTFU aankloppen mocht je een vraag hebben.
Lees meer
 
Contact
www.ntfu.nl
info@ntfu.nl
Tel. 0318 - 58 13 00
Redactie
Martine van de Veen
Service
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Afmelden
Disclaimer