Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter   Facebook
Nieuwsbrief april 2017
 
Wij zijn er voor jou!
Beste bestuurder, 

Ook deze maand weer een nieuwsbrief vol inspiratie, informatie en mooie bijeenkomsten.
Heeft jouw vereniging op ander vlak behoefte aan ondersteuning? Neem dan zeker contact met ons op, wij zijn er voor jou!

Sportieve groet,
Het NTFU-team
 
 
Bepaal jullie koers
Van brandjes blussen naar het effectief besturen van je vereniging. Dat is waar het bij het traject 'Besturen met een Visie' om gaat. In drie avonden bepaal je de stip op de horizon van jouw vereniging en leer je hoe je dit doel kunt bereiken. Verder helpen wij jou bij het maken van een goed beleidsplan. Zin om mee te doen? Lees dan verder en geef je op!
Lees meer
 
MTB-verenigingen overleg
Op 10 mei (in Oss) en 17 mei (in Assen) organiseren wij, op verzoek van onze verenigingen, een overleg speciaal voor MTB-verenigingenEen avond vol kennisdeling, kennismaking en brainstormen over gemeenschappelijke problemen en uitdagingen. Zijn jullie hier ook bij?
Lees meer
 
www.sportplezier.nl
Neem eens een kijkje op dit vernieuwde platform. Hier vind je tips, trics en mooie praktijkverhalen over het vergroten van het sportplezier op sportverenigingen. De positieve rol van de bestuurder, trainer, commissieleden en vrijwilligers wordt op deze site benadrukt. 
Lees meer
 
MTB Trail Awards
IDit jaar worden voor het eerst de MTB Trail Awards uitgereikt voor de beste routes. Doel van de uitverkiezing is lokale baanbouwers en MTB-verenigingen in het zonnetje zetten en een hart onder de riem steken. We zijn blij dat veel NTFU-verenigingen actief zijn op een lokale MTB-route. Is jouw plaatselijke rondje de beste van Nederland? Laat dan je stem horen.
Lees meer
 
Online inschrijven bij tochten
Is het bij jullie tocht al mogelijk om vooraf  online in te schrijven en te betalen? Bij een derde van de tochten is dit al het geval. Bij de start hoeft dan alleen nog een barcode te worden gescand. En we hebben het voor de deelnemers nu nog makkelijker gemaakt!
Lees meer
 
Waar fietsen een avontuur is!
Advertorial
Fiets dag én nacht onder de middernachtzon in Noord-Noorwegen, beleef mountainbike-avonturen in familievriendelijk Trysil, daal af van berg tot fjord in Fjord-Noorwegen of neem deel aan het event Offroad Finnmark! Ontdek het hele verhaal!
Lees meer
Agenda
6 en 7 mei | Papendal, Arnhem
Holland Classic
Na de zeer geslaagde primeur in september 2016, trekken we ditmaal in het voorjaar alles uit de kast om je te trakteren op een compleet wielerevent. 
Lees meer
 
 
Contact
www.ntfu.nl
info@ntfu.nl
Tel. 0318 - 58 13 00
Redactie
Martine van de Veen
Service
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Afmelden
Disclaimer